باقلوا لبنانی

باقلوا لبنانی

  • 65

طرز تهیه باقلوا لبنانی

باقلوا یک شیرینی بسیار خوشمزه ای می باشد که منشا آن کشور ترکیه است. با این حال در هر کشور مدل خاصی از آن پخته می شود. در مقاله امروز باکلاواچی با طرز تهیه باقلوای لبنانی ساده که به راحتی می توان آن را در منزل تهیه کرد آشنا خواهید شد.

مواد لازم (برای یک سینی ۲۵*۳۵ سانتی)

خمیر یوفکا  یک بسته
گردو ۳۰۰ گرم
کره آب شده ۲۰۰ گرم
شکر ۳ ق.غ
گلاب ۲ ق.غ
هل به مقدار لازم
شربت بار ۴۰۰ سی سی

طرز تهیه شربت بار

برای تهیه شربت ۴۰۰ گرم شکر را با ۲۰۰ سی سی آب جوش مخلوط کرده و سپس روی حرارت کم بگذارید تا حل شود. بعد از آن حرارت را زیاد کنید  تا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده تا حدود ۳ دقیقه ریزجوش بزند. از حرارت برداشته و یک ق.غ گلاب و یک ق.چ آب لیمو اضافه نمایید و هم بزنید. بگذارید تا خنک شود.

طرز تهیه باقلوای لبنانی

ابتدا فر را با ۱۸۰ درجه روشن کرده و سپس برای تهیه مواد میانی گردو را خرد کنید تا کمی ریز شود اما پودر نشود، گردو را با شکر و گلاب مخلوط کرده و کنار بگذارید. بعد از چرب کردن کف و دیواره های سینی، یک ورق خمیر فیلو را کف قالب به گونه‌ای قرار دهید. که لبه‌ های قالب را نیز بپوشاند. سپس روی خمیر را با برسی که به روغن آغشته نموده‌ اید چرب کنبد و این کار را برای سه ورق خمیر تکرار نمایید.

تمام سطح سومین خمیر را با مخلوظ گردو و شکر و گلاب و هل بپوشانید و سپس  با برس کمی کره روی آن بمالید. یک لایه دیگر از خمیر یوفکا روی مواد قرار داده و کمی فشار بدهید و سپس روی آن را کاملا کره مالی کنید. بعد از آن قسمت‌ هایی از خمیر که در لبه قالب قرار دارد را روی گردوها برگردانید، سپس برای بقیه خمیرها این روند را تکرار کنید تا به سطج قالب برسید، یعنی یک لایه خمیر گذاشته و کره مالی کرده سپس لایه دیگر را بگذارید.

مرحله پخت باقلوا

بعد از اتمام کار با یک چاقوی تیز برش های لوزی و یا در اشکال دلخواه روی خمیر ایجاد کرده و باقی کره را روی خمیر پخش نمایید. سپس باقلوا را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌ گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. تا روی باقلوا ها طلایی شود.، برای طلایی شدن باقلواها می‌ توانید از گریل استفاده کنید البته توجه داشته باشید که نباید روی باقلوا ها خشک شود.

بعد از خارج کردن باقلوا از فر، روغن اضافی آن را بگیرید و بلافاصله شربت سرد را روی باقلوای داغ پخش کرده و پودر گردو بپاشید. بگذارید باقلوای لبنانی کاملا خنک شود و سپس از روی خطوط برش آنها را از هم جدا کنید. باقلوای شما آماده است، نوش جان

نکات پخت باقلوای لبنانی

  •  خمیر یوفکا را می توانید هم خودتان تهیه نمایید و هم از فروشگاه های بزرگ تهیه کنید.
  •  به جای کره از روغن هم می توانید استفاده نمایید ولی کره عطر بهتری به باقلوای شما خواهد داد.
  • حتما شربت هنگام افزودن به باقلوای داغ بایستی سرد باشد تا بهتر جذب شود.
  • در این دستور از میزان شهد متوسط استفاده شده است. اگر می خواهید مثل بیرونی ها پر شهد باشد می توانید این مقدار را دو برابر کنید.
  • از پسته یا مخلوط پسته و گردو هم برای مواد میانی می توانید استفاده کنید.
  •  حتما قبل از اضافه کردن شربت در صورت وجود روغن اضافی، گرفته شود.

ارزش غذایی باقلوا لبنانی

میزان انرژی موجود در یک وعده باقلوا حدود ۲۵۰ کالری می باشد. چربی کل این ماده حدود ۱۸ گرم بوده، که بیشتر آن را چربی‌ های اشباع شده تشکیل می‌ دهد. میزان کلسترول باقلوا لبنانی حدود ۲۷ میلی گرم، پتاسیم ۸۶ میلی گرم، سدیم ۶ میلی گرم، پروتئین ۲.۵ گرم و کربوهیدرات ۲۱ گرم می باشد. سایر ارزش غذایی این شیرینی دوست داشتنی شامل موارد زیر می‌ باشد.

  • ویتامین A 1/8 میلی گرم
  • ویتامین B6 7/5 میلی گرم
  • ویتامین B12 3/0 میلی گرم
  • ویتامین E 3/3 میلی گرم
  • ویتامین C  ۷/۰ میلی گرم
  • مس ۵ میلی گرم
  • کلسیم ۸ میلی گرم
  • منیزیم ۳ میلی گرم
     



  • تاریخ ارسال : چهار شنبه 30 فروردين 1402 ساعت: 8:22
  • نویسنده :

می پسندم نمی پسندم
نظرات()

مطالب مرتبط


بخش نظرات این مطلب



برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:







ورود کاربران

ورود کاربران

    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع

    عضويت سريع

      نام کاربری
      رمز عبور
      تکرار رمز
      ایمیل
      کد تصویری
      چت باکس

      چت باکس


        نام :
        وب :
        پیام :
        2+2=:
        (Refresh)
        پشتيباني آنلاين

        پشتيباني آنلاين

          پشتيباني آنلاين
          آمار

          آمار

            آمار مطالب آمار مطالب
            کل مطالب کل مطالب : 1289
            کل نظرات کل نظرات : 0
            آمار کاربران آمار کاربران
            افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
            تعداد اعضا تعداد اعضا : 0

            آمار بازدیدآمار بازدید
            بازدید امروز بازدید امروز : 95
            بازدید دیروز بازدید دیروز : 0
            ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 10
            ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
            آي پي امروز آي پي امروز : 32
            آي پي ديروز آي پي ديروز : 0
            بازدید هفته بازدید هفته : 98
            بازدید ماه بازدید ماه : 537
            بازدید سال بازدید سال : 3330
            بازدید کلی بازدید کلی : 23803

            اطلاعات شما اطلاعات شما
            آی پی آی پی : 18.190.156.212
            مرورگر مرورگر :
            سیستم عامل سیستم عامل :
            تاریخ امروز امروز :
            تبادل لینک هوشمند

            تبادل لینک هوشمند

              تبادل لینک هوشمند

              برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان شرکت طراحی سایت و سئو تبریز وبسایت و آدرس tabrizwebsite.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






              خبرنامه

              خبرنامه

                براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



                آخرین نطرات کاربران

                آخرین نطرات کاربران

                  درباره ما

                    شرکت طراحی سایت و سئو تبریز وبسایت
                    خوش آمدید

                  کلیه ی حقوق مادی و معنوی سایت مربوط به شرکت طراحی سایت و سئو تبریز وبسایت بوده و کپی برداری از آن با ذکر منبع بلامانع می باشد.
                  قالب طراحی شده توسط: تک دیزاین و سئو و ترجمه شده و انتشار توسط: قالب گراف